Sociala medier

Öppna upp för tvåvägskommunikation mellan dig och dina kunder och effektivisera din marknadsföring med hjälp av sociala medier.

Sociala medier

Sociala medier skapar enorma möjligheter för företag att få en ökad synlighet, ökad och bättre interaktion med sina kunder och en marknadsföring på ett mer personligt plan. Att inte närvara på sociala medier idag är nästan inget alternativ, eftersom en stor del av Sveriges befolkning finns där och förväntar sig att ni också gör det.

Vi på ConnectMedia hjälper ditt företag att synas och höras på de mest relevanta sociala medieplattformarna. Vi hjälper dig och ditt företag att ta fram en strategi för hur ni på bästa vis kan använda sociala medier i er marknadsföring. Strategin anpassas efter ert företag och den bransch ni är verksamma inom.  Vi kan också hjälpa er att skapa innehåll till era sociala medier i form av exempelvis annonser, kampanjer och tävlingar. Naturligtvis kan vi även ta hand om publicering av dessa typer av inlägg, så att du och dina anställda får mer tid till er huvudsakliga verksamhet.

Har du ett nytt projekt på gång?

Du är alltid välkommen att besöka oss eller slå en signal, så pratar vi mer kring hur vi kan hjälpa dig!