fbpx

Vår historia

Året var 2007 och den första iPhonen hade precis släppts. Daniel Nordström och Magnus Wahlgren jobbade i katalogbranschen i Eniro-koncernen sedan flera år tillbaka som säljchef och säljare. Något år innan hade söksiten Hitta.se öppnat upp och det fanns flera hundratals siter med sökfunktioner. Google var här väl etablerat men sökmotoroptimering ändå ingen självklarhet hos företagen. Vi såg i denna stund att kunderna – företagarna – behöver hjälp och guidning i vart och på vilket sätt företagarna behöver synas för att få mest effekt med sin medieinvestering.

Där och då våren 2007 bestämde sig Daniel och Magnus för att göra idé till verklighet. Augusti 2007 efter semestern blev det full fart i ConnectMedia. Många kunder från den hösten är kvar än idag, vi vårdar dem och känner för dem som om det är vår familj.

En av våra första medarbetare är Anna Petersson som började vintern 2008. Idag är hon delägare och den som varit hos ConnectMedia längst, hon är idag strateg och projektledare och fyller en mycket viktig roll. Vi har under de första 12 åren haft fem olika lokaler och vår egna logotyp haft fem olika designer.

2010 förvärvade vi Reklamcenter i Kalmar där skyltar, bilfoliering och mässmaterial produceras.

2014 flyttade vi in i en gemensam fastighet tillsammans med Reklamcenter längs E22:an södra infart. Den stora svarta lådan var namnet.

2014 blev Daniel och Magnus tilldelade det prestigefyllda priset Årets Företagare i Kalmar kommun.

2016 separerade vi från Reklamcenter och 2018 valde vi att lämna fastigheten vid E22 för att skaffa oss ett eget ”hem”, där ni finner oss idag – Dahmska vägen 13 i Kalmar.

Nutid

Genom alla år har nya talanger anslutit till oss för att bli den byrå vi hade som vision att bli. Vårt mål att vara en kontakt inom våra grenar Reklam, Media och Webb och att kunna hjälpa kunden hela vägen från start till mål, görs av att idag har en stab av grafiker, strateger, utvecklare, fotografer och filmare.

Vi kan därmed med stolthet säga att vi är en av Sveriges mest kompletta byråer med fokus på små och medelstora företag. Idag hjälper vi kunderna med allt från logotyper, reklamkampanjer till webbplatser och filmer.

ConnectMedias deviser att ”överträffa våra kunders förväntningar” samt att ”när kunden lyckas, först då lyckas vi”, hjälper oss att alltid sträva efter bästa resultat och nöjda kunder.

Vi kommer att fortsätta med att vara våra kunders främsta partner när det gäller marknadsföring idag, imorgon och i många år till.

Välkommen till ConnectMedia!