fbpx

Marknadsföring i annorlunda tider – del 1

Panel – Kommunikation i kristider

När: Onsdag den 8/4 kl. 13:00

Många företag är oroliga idag och med full rätt. Man är orolig för sina nära och kära, för vad som händer i världen och hur det ska gå för företaget. Det är inte alls konstigt att man dras med i negativa tankar och kanske känner viss hopplöshet, det är helt förståeligt. Många företagare har just nu fokus på att klara dagen, veckan och närmsta månaden. Det finns mycket information, kunskap och hjälp att söka här. Här är det viktigt att våga be om hjälp från t.ex. Företagarna eller någon annan organisation eller myndighet som finns här för er.

Som företag (och som människa) vill man säkra sin överlevnad och man suktar efter lösningar och information om hur man kan göra rätt val.

Alla påverkas av detta, det råder det ingen tvekan om, men många företag har en verksamhet som kan leverera även om förutsättningarna ser annorlunda ut än tidigare. Många företag, kanske dom allra flesta, kommer ta sig ur detta. Många av dessa företag undrar hur man ska agera på rätt sätt? Hur får man sina kunder att anpassa sig till de nya förutsättningarna? Vad gör andra? Hur ser det ut för företagen i Kina som ligger längre fram i sin krisperiod, och vad kan vi lära av dom? Hur gör jag för att tala om att vi finns. Hur talar man om det på rätt sätt och vilka är rätt kanaler? Vilka verktyg finns och vem kan hjälpa mig?

Ni får möjlighet att ställa frågor inom ämnet och förhoppningsvis de svar ni behöver. Vissa frågor kommer ni få svar på under mötet medan vissa frågor kommer besvaras efter.

Vår tanke med denna inbjudan är att du som företagare får bra kommunikationstips och verktyg för just er verksamhet.

Syftet med detta första möte är att sprida kunskap och ingjuta framtidstro. Vi bjuder in er med respekt och ödmjukhet, vi vet att många har det väldigt tufft nu. Vi tror det är väldigt viktigt att vi vågar lyfta blicken som företag! Vi behöver vara rustade för det som kommer efter när röken lagt sig. Vår förhoppning är att det skapas ett stort engagemang och du får något att ta med dig. Vi vill understryka att du inte är ensam i detta, tillsammans kan vi göra skillnad!

Vår panel som finns med på mötet för att svara på era frågor och som ska försöka ger dig ökad kunskap och kraft består av: Mats Glefors som är expert på social och digital kommunikation, Patrik Karlsson som är digitaliseringsexpert, Bengt Kallenberg som är expert på strategiskt ledarskap, Robert Wallin från Företagarna samt Camilla Dopson som är kommunikationsexpert.

Detta är ett samverkansprojekt mellan ConnectMedia, Företagarna och Kalmar Science Park.← Tillbaka