fbpx
Grafiskt, webb, film & digitalt

Metro Therm

Metro Therms erbjuder produkter som gör att du kan leva ett klimatsmart, energisnålt och bekvämt liv anpassat för ditt behov.

Vi fick förtroendet att ta ett helhetsgrepp kring Metro Therms visuella identitet. Vi utformade en ny grafisk profil som sedan lades till grund för resten av arbetet. ConnectMedia har designat Metro Therms nya webb inklusive deras nya verktyg ”hitta din lösning” som enkelt guidar yrkes- och privatpersoner till rätt produkt. Det nya verktyget marknadsfördes sedan på sociala medier mot relevanta målgrupper där vi stod för hela processen.

Utöver designen har ConnectMedia även fotograferat hemsidans referens-, personal- och verksamhetsbilder och majoriteten av texterna på webben har skrivits av vår copywriter. Vissa texter har skrivits tillsammans med Metro Therms produktexperter för att garantera faktakorrekta,  säljande och SEO-vänliga produkt- och verksamhetstexter.

Som en del i marknadsföringsstrategin gjordes även två reklamfilmer med fokus på att förmedla en varm och hemtrevlig känsla med karaktärer att känna igen. Metro-Maja är frontpersonen i reklamfilmerna och glider obemärkt in i familjens vardag och beskriver fördelarna med Metro Therms produkter.

Vi tackar Metro Therm för förtroendet och ser fram emot vidare arbete och utveckling av deras visuella identitet och kommunikation!

Besök webbplatsen