Trycksaker

Från idé till färdig trycksak - vi skapar trycksaker med rätt design och rätt innehåll för ditt ändamål.

Trycksaker

Genom att låta ditt företag representeras i tryck kan du öka ditt företags synlighet i mediebruset.  För visst är det skillnad på att hålla i en fysisk produkt, att känna materialet och läsa någonting som är tryckt, snarare än digitalt?

Vi på ConnectMedia har lång erfarenhet av att skapa och designa trycksaker för olika typer av företag i olika branscher. Vi skapar allt – från broschyrer, foldrar och magasin – till annonser, visitkort och större trycksaker som vepor, beachflaggor och rollups. Tack vare att vi är en komplett mediebyrå kan vi hjälpa dig hela vägen från idé till färdig produkt.

Våra grafiska designers hjälper dig och ditt företag att utforma trycksaker efter just er verksamhet. Vi hjälper dig med val av storlek, format och tjocklek på materialet och skapar trycksakens design efter er grafiska profil. Vi kan även hjälpa er att skapa innehåll till era trycksaker. Våra copywriters skapar intresseväckande, slagkraftigt och informativt innehåll som är anpassat efter din verksamhets kommunikativa uttryck. När produkten sedan är klar för tryck ser vi till att trycka upp produkten med hjälp av ett av de tryckerier som vi samarbetar med – till slut har vi en färdig trycksak som du och ditt företag kan använda i er marknadsföring.

Tidigare kundcase

Har du ett nytt projekt på gång?

Du är alltid välkommen att besöka oss eller slå en signal, så pratar vi mer kring hur vi kan hjälpa dig!