Få koll på vad som händer!

Nyheter

Nyhetsbrev

Videonyheter från Facebook

Publicerad 11 december 2017
Facebook älskar rörligt material det har vi blivit varse de senaste åren. Först ut var funktionen Live där vi kan sända live från olika event eller dylikt. I strävan efter att sno (mer…)
Forsätt läsa

Google blir en del av iPhone

Publicerad 2 oktober 2017
Att Apple kommer ut med en ny iPhone är det nog inte många som missat, det som är intressant med det (utöver det faktum att det är en ny iPhone..) är att sökmotorjätten Google har tagit över från Bing som den förinställda sökfunktionen i telefonen för bl.a. Siri. (mer…)
Forsätt läsa

Spotify höjer volymen

Publicerad 26 september 2017
Lanserar en ny annonsplattform där du kan göra allt själv Spotify lanserar sin egen annonsplattform som man valt att döpa till Spotify Ad Studio. Den är än så länge i ”Beta” och man får signa upp sig på en väntelista för att få tillgång till systemet. När man väl blivit insläppt får man möjlighet att nå ut till Spotifys ca 50 miljoner användare som använder deras gratistjänst. (mer…)
Forsätt läsa

Kommentera i Instagram från Facebook

Publicerad 8 juni 2017
Nu har då Instagram och Facebook kommit ännu närmre varandra! Möjligheten att sköta kommentarer från Instagram via Facebook har nu börjat rullas ut vilket givetvis är trevligt ur ett effektivitetsperspektiv.  (mer…)
Forsätt läsa

Video – Modern marknadsföring

Publicerad 7 juni 2017
Video är utan tvekan en del av den moderna marknadsföringen. Konsumenter föredrar enkel video som ett sätt att snabbt och effektivt kommunicera produktinformation. Video erbjuder även fördelar för sök, sociala medier och webbplatskonvertering. (mer…)
Forsätt läsa

Snapchat lanserar ett nytt annonsverktyg

Publicerad 8 maj 2017
Snapchat är en av de snabbast växande sociala medierna i världen. Deras snabba tillväxt i kombination med deras drivande ambitioner att utveckla sina tjänster, har gjort att Snapchat idag även tagit en allt mer central roll inom världen av digital marknadsföring. (mer…)
Forsätt läsa

Connectpodden avsnitt Nr 4

Publicerad 5 maj 2017
Vi tar ett snack med Kalmar City's centrumledare Björn Mortensen och diskuterar utvecklingen av citykärnan och hur handeln påverkas av det digitala samhället. (mer…)
Forsätt läsa

Connectpodden avsnitt Nr 3

Publicerad 21 april 2017
Vi tar ett snack med Kalmar City's centrumledare Björn Mortensen och diskuterar utvecklingen av citykärnan och hur handeln påverkas av det digitala samhället. (mer…)
Forsätt läsa

Amazon börjar på allvar konkurrera med Google och Facebook

Publicerad 10 april 2017
Alla traditionella medier är oroliga över de två digitala jättarna som tar över den annonsmarknaden. Bara i Sverige kommer hälften av annonspengarna vara digitala och hälften av dessa tar Google och Facebook. Men se upp – det finns en annan spelare som håller på att ta över annonsmarknaden. (mer…)
Forsätt läsa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!*

*No worries, vi skickar bara det guttigaste - inget spam!