Få koll på vad som händer!

Nyheter

Nyhetsbrev

Är kundklubben på väg att dö ut?

Publicerad 6 mars 2019
Kundklubbar, lojalitetsbonusar och rabattkoder, många företag har någon form av lojalitetsprogram som lockar med rabatter, bonuscheckar eller förhandsvisningar etc. Vi har en mängd olika klubbkort i vår ägo, till byggvaruhandeln, mataffären, elektronikkedjan, sportaffären mm. mm. Men vad tycker vi egentligen om dom och framförallt, hur mycket använder vi dom? (mer…)
Forsätt läsa

Connectpodden

Publicerad 26 november 2018
Här hittar du det senaste avsnittet av Connectpodden, inklusive de tidigare och när du hunnit lyssnat igenom alla tidigare avsnitt så är det bara att sitta ner och vänta in nästa avsnitt!
Forsätt läsa

GDPR – Vad händer den 25 maj?

Publicerad 14 maj 2018
Den 25 maj 2018 träder den nya dataskyddslagen GDPR i kraft i alla EU-länder, och ersätter därmed personuppgiftslagen PUL i Sverige. Den nya lagen berör alla branscher och organisationer som på något sätt hanterar personuppgifter, vilket kommer medföra hårdare krav på behandlingen av register och personuppgifter på ledningsnivå. (mer…)
Forsätt läsa

Videonyheter från Facebook

Publicerad 11 december 2017
Facebook älskar rörligt material det har vi blivit varse de senaste åren. Först ut var funktionen Live där vi kan sända live från olika event eller dylikt. I strävan efter att sno (mer…)
Forsätt läsa

Google blir en del av iPhone

Publicerad 2 oktober 2017
Att Apple kommer ut med en ny iPhone är det nog inte många som missat, det som är intressant med det (utöver det faktum att det är en ny iPhone..) är att sökmotorjätten Google har tagit över från Bing som den förinställda sökfunktionen i telefonen för bl.a. Siri. (mer…)
Forsätt läsa

Spotify höjer volymen

Publicerad 26 september 2017
Lanserar en ny annonsplattform där du kan göra allt själv Spotify lanserar sin egen annonsplattform som man valt att döpa till Spotify Ad Studio. Den är än så länge i ”Beta” och man får signa upp sig på en väntelista för att få tillgång till systemet. När man väl blivit insläppt får man möjlighet att nå ut till Spotifys ca 50 miljoner användare som använder deras gratistjänst. (mer…)
Forsätt läsa

Kommentera i Instagram från Facebook

Publicerad 8 juni 2017
Nu har då Instagram och Facebook kommit ännu närmre varandra! Möjligheten att sköta kommentarer från Instagram via Facebook har nu börjat rullas ut vilket givetvis är trevligt ur ett effektivitetsperspektiv.  (mer…)
Forsätt läsa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!*

*No worries, vi skickar bara det guttigaste - inget spam!